Skip to content


GranCan2

Hola eslovenos!!!
Nč, jst se spet mal oglašam, k se že neki cajta nism, pa mam lih počitnce, pa ni valov, tko da mam čas mal gnit doma… Po pravici mi kr paše.

Sej lih ful se ni spremenil vmes, razn da je zdej to bl delovni dopust. Hmmm, kaj naj rečem? Ni mi hudga, neki morm delat za šolo, k mi po pravici zdej uzame kr neki časa, ampak konc koncev baje da smo za to tuki… Ne vem, sej ni tok hudo, še zmer je vsak moment tuki vreden ponovitve.

Razn tega pa ne vem, probavam se naučit srfat, pa bl k probavam bl boli…  rezultat je pa nekih 5-10 novih modric na tedn, pa konckoncev te ta sport tako zasvoji, da kr ne morš nehat. V bistvu če pomislm je noro, pa tok te zmatra da nism mel problemov s spanjem ze dva mesca. Ta moment bi nehu pisat tole pa šu nazaj u vodo, sam mamo dons čez 2,5m valove pa je to lih mal preveč zame ta moment… tut to še pride, ko bo čas…

Ok, pomoje ostane sam še žur, pa je to še zmeri vse kr jst počnem tuki… Morm rečt da se je situacija počas mal umirila, karnevala ni več, tko da zdej hodmo vn sam se 2x-3x na tedn.. Se pozna da smo se vsi mal ustalil tuki, k se nam ne da več lih vsak dan.. Na začetku je blo pa res divje, en mesc skp na karnevalu, pol pa res ne  moreš več… Ampak ja, nebodigalen se še kr redno odpravmo na fiesto pa ga odbluzimo z erasmusi… Tud Španščina mi gre že mal na bol, zdej tekoče govorim nekih 30besed k jih mam v besednem zakladu ta moment (and counting…).

No, to je to, jst bom še mal klele, k mi je fajn. Lepo se mejte, bom se še kej oglasu…

Hasta luego, mejte se fajn.. Juan

Posted in Outgoing students.

Tagged with , , , , , , , , , , , , , .


One Response

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.

  1. Sabina says

    Janez, kolikor vem si se še pred nekaj meseci sprehajal okoli z berglami….ne bi ti raje ležal na plaži (s knjigo)?