Skip to content


Belgija

Pripravništvo v Bruslju v smeri grafičnega oblikovanja

Letos sem sedem mesecev preživela pri odlični svetovalni agenciji v Bruslju, kjer so me mentorirali v načelih dizajna, ki se osredotoča na komunikacije, še posebaj preko družbenih omrežij. Kot študentka animacije, na akademiji umetnosti, sem v tem času lahko globoko utemeljila svoje znanje adobe programov in tega tudi močno nadgradila. Naugila sem se novih načel oblikovanja, bila mi je predstavljena nora novva tehnologija in ves čas sem imela tudi možnost dela v pisarni (s čudoitim razgledom na mesto) ali pa od doma. Ekipa je bila zelo odprta in prijazna, pomoč sem dobila tudi ob najbolj nespametnih vprašanjih.

Mesto kot samo mi je super. Je dom techno glasbe in pa stripov, kar se po ulicah tudi kaže, saj so bolj ‘umetniške’ (in pa malce umazane), a so tudi polne čudovite energije in pustolovskega duha. Vreme je kdaj slabo, ampak pomladi, ko končno zasije sonce se lokali in parki napolnijo z ogromno obrazi polnimi nasmeškov.

Zame je bila izkušnja super, ne le, da sem lahko s pripravništvom dobila ogromno novega znanja, ki mi bo zagotovo močno pomagalo pri iskanju zaposlite, ampak sem lahko tudi živela v elikem evropskem mestu, ki je poln skritih kotičkov, presenečenj in kjer je vedno, vedno, vedno kaj za početi.

Posted in Others.