Skip to content


Prva siesta/praznik

Danes je bil največji praznik, zaključek karnevala. Vse zaprto. In s tem tudi predavanj prost dan 🙂
Vzeli smo si ga na izi in končno sem se naspala. Res najboljši občutek.
Ko smo pojedli kosilo smo se okoli 16h odkotalili na plažo. Nisem si mislila, da bo veter tako pihal. Na termometru je kazalo 20°C, vendar je veter dajal občutek, da je okoli 15°C.
Vendar vseeno…TOP! Valovi, mivka, surfarji, ocean..najbolš!

Vsi prepihani smo se šli ogreti v kuhinjo in spet nekaj pojesti. Res še vedno je 😀 ampak sej ne bom več 🙂

Zvečer nam je Andrea povedal, da je na plaži zaključek karnevala ob 19h. Preden smo se odpravili do tja je trajalo več kot 1uro in preden smo prišli peš do tja je bila ura že več kot devet. Rekli smo si: upajmo, da bomo še kaj ujeli. In ja, ko smo bili vedno bližje drugemu koncu plaže vedno več ljudi je bilo. Mislili smo, da je že konec. Ko pa smo zaslišali muziko s sprevodom smo vedeli, da smo prišli ravno prav. Mislim, da tukaj ne bom več gledala preveč na uro (razen na faksu :)).
Za zaključek so spustili veliko “leseno” sardino in jo na splavu zažgali. Spet ne vem zakaj, ker nikjer na internetu nisem našla. Ko se je sardina upepelila v morje se je začel ognjemet. In to ne tak, kakršen je za Kresno noč v Bohinju. No ja…recimo 🙂 Ampak tale je trajal približno 13,40minut. In bil je res lep in veličasten. Razgled nanj pa iz mivke, neprecenljivo.

Posted in Outgoing students.

Tagged with , , , .