Skip to content


Erasmus v Praze :)

Dobry den!

No pa sva že skoraj na koncu najinega Erasmus bivanja v Pragi.

Kmalu bo tudi že konec izpitnega obdobja in začel se bo drugi semester. Ostalo nama je še dobrih 10 dni in še eden izpit. Do sedaj sva jih naredila 4 in vse z zelo dobrimi ocenami.

Medtem sva bila tudi oba »nemocní« oziroma bolna, tako da sva morala izpustiti 2 izpitna roka, sedaj nama ostane še en izpitni rok, in sicer 1. februarja

Počasi se bo začel drugi semester in vsi tisti Erasmus študentje, ki smo tukaj za 1 semester se bomo morali počasi posloviti tako, da vsak dan odide domov kakšen Erasmus študent in je prav težko verjeti, da se razhajamo, saj smo se družili skoraj 5 mesecev. In prav vsi, s katerimi sva se pogovarjala so navdušeni nad Prago. Za večino je to najboljši del njihovega življenja do sedaj.

Kakorkoli, od najinega zadnjega pisanja na blog je minilo že kar nekaj časa, tudi novoletni prazniki so že zdavnaj mimo. Božične praznike sva preživela »ločeno«, Ažbe se je za božič vrnil domov in se po enem tednu vrnil nazaj, Luka pa je božič preživel v Pragi. Novo leto sva pričakala v Pragi skupaj z prijatelji, ki so nas prišli obiskat iz Slovenije. Polnoč smo dočakali na Karlovem mostu, nato pa smo šli vsi skupaj u disko klub Lucerna. Imeli smo se noro in nepozabno. Vsi, ki so nas obiskali so bili nad Prago navdušeni.

…pa lep pozdrav, Luka in Ažbe

Posted in Outgoing students.

Tagged with , , , , , .