Skip to content


Zadni mesec

Počasi se bliža konec izmenjave …

Kaj naj rečem, bilo je super, malce naporno, se posebej zadni mesec. Ta teden mi je končno uspelo spisati diplomo do konca, tako da sem jo že oddal komisiji (na TU Delft) in čakam na zagovor, ki bo 12.7. Eksperimentalni del se je zavlekel se globoko v junij in zaradi tega je bil zadnji mesec precej naporen. V laboratoriju sem bil od jutra do večera, včasih tudi do 11. ure zvečer. Zraven tega pa sem imel še dva izpita. Pol razumete, ne?

Mislim, da je diploma uspela super, dobili smo veliko novih rezultatov, ki bodo koristni za nadaljevanje raziskave. Vsi so bili navdušeni nad mojim delom, še posebaj v laboratoriju.

Zato so mi ponudili en malce krajši projekt v oktobru. Delal bi na isti tematiki kot do zdaj (Fischer-Tropscheva sinteza dizla).  Tema diplome mi je bila zelo všeč, zato sem projekt seveda sprejel. Najpomembnejša stvar, zakaj sem sprejel to odločitev, pa je bila delovno okolje. Cel team deluje zelo dobo in vedno se kaj dogaja, tak, da ni nikoli dolg čas. Stvar se ni popolnoma 100 odstotna, čakam se potrditev TU Delfta glede financiranja.

No, upam, da bo odgovor pozitiven in tako pridem oktobra nazaj. Dovolj o tem, naslednja stvar je seveda zelo zaslužen dopust ;).

LP iz Delfta,

Jure

Posted in Outgoing students.

Tagged with , , , , , , , , , , , , .


One Response

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.

  1. Warner Rester says

    Dober post se strinjam res dobro napisano. Cool!

« »