Skip to content


Ciper 3

Ponovno pozdravljeni,

vam povem, kaj mora vsak študent študijske izmenjave na toplem mediteranskem otoku vzeti v zakup? To, da si te želijo obiskati vsi domači, prijatelji, znanci … In res, v mesecu marcu je bilo v našem stanovanju resnično pestro, saj smo vse tri zaporedoma gostile obiske iz domovine.

Toliko novega smo videli in doživeli. Začelo se je z norim študentskim žurom, nadaljevalo z ogledi mest, zgodovinskih znamenitosti in čudovitih plaž. Prvič smo vozili avtomobil po levi strani cestišča, plavali že v začetku marca, obiskali državo, ki na svetovnem zemljevidu ne obstaja (Turkish Republic of Northern Cyprus), vstopili v mošejo, si ogledali pustni karneval, jedli gyros in meze … Nepozabni spomini!

Tokrat se bom držala znanega reka: »Slika pove več kot tisoč besed.«

Hmm, študij –  kaj je že to?!? 🙂

Prelep pozdrav z Afroditinega otoka,

Barbara Benčina

Posted in Outgoing students.

Tagged with .


3 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.

  1. Nastja says

    Hey! Prav tako se odpravljam na izmenjavo na Ciper in me zelo zanima, s katero letalsko družbo si letela in koliko je stalo and stuff..? Kako bi te lahko druače kontaktirala.. mail prosim?:)

    Nastja

  2. lanko says

    Še to, na uni ta zgornji levi slikci (če prav vem, je to na turški strani) imajo v eni gostilni pod temi arkadami super bureke (mogoče se kličejo Buregi in so vsekakor drugačni kot pri nas).

  3. lanko says

    Študij je tudi oddih od študija.