Skip to content


GranCan

Lep pozdrav vsem skupi…

kaj nej rečem, bliža se konec… hahaha lažem! še dva mesca pa pol. Mater 7 mescov je res kr dolga…
Rekoč to, je res da mam sam še mesc pa pol do napisane diplome, pol pa en mesc pošteno zaslužene počitnce… hvala bogu!!!

Drgač pa res nimam kej dost povedat kr nism že reku… Diploma se piše, zdej mam nekih 15 strani, manka še kr dost, sam ni druge kt da končam tuki, k so mi tko rekl da morm. Zdej ga sicer neki serjejo na naši preljubi univerzici z mojim naslovom, pa tut tuki je profesor bl nezangažiran, ampak jst sm zihr da se bo vse zrihtal. Sicer pa vsem k boste nekega dne pisal diplomo ful priporočam da si vzemte za temo neki kr vs zanima, k če ne je še 2x težje. itak… Pa tut teli kanarci niso glih najbolši plac za študirat, predvsem zato k so najbolši plac za vse drugo.

K smo glih pr vsem drugem, mam za sabo 5 najjačih dni srfanja do zdej, sm kr srečen… po slabih 5 mescih rednega jahanja valov mam prvič občutek da se pa že res mal pelem na dili. Kr ne morm verjet kok je težko, k ps. Ampak se bl kt to mi ni jasn kaj bom počel doma k bo tega konc, k žal ne živim 5min od plaže kjer se da skor vsak dan srfat… Bo treba velik na dopuste hodt daleč stran zgleda. Pa lih zdej k sm mlad, neee nooo!!!! (*sarkazem)

Ka pa žur, me vprašate… Ja no ka pa vem, zaenkrat je še čist hudo, sam je že čutit poletje v zraku u smislu da je skor vsak dan ena poslovilna žurka… torej party na polno, sam se bo do konc julija že bl končal. Sej je blo dost, ni kej, sam bo pa korenito drugač kle pol.

Razn tega sm pa kupu karto za domov, in sicer 26aug… Letim v Benetke, pa kukr kaže bo najbol da grem vlakom do Gorice, pa nasledn dan ujamem najjači žur poletja še dol… Polpa takoj v Ljubljano, oblubm domači…

Tok zdej o men, najbrž še kej pišem, sam res ni prov dost povedat, moji dnevi tuki so dost isti… So čist hudi, ampak dost isti.
Vi se pa vsi lepo mejte, pa pršparite mal sonca za konc avgusta da me ne bo kap zadela k pridem domov.
Pozrav z kanarskega raja
xx
J

Posted in Outgoing students.

Tagged with , , , , , , , .


One Response

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.

  1. Elana Nickolich says

    Bravo, bravo ,….. mega to.